|
|
||||||||
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | Mod Basvuru Formu | Arama | Bugünkü Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Tags: etm, mth, osmanlica, set |
Görüntülemeler : 29 / Konudaki Cevap Sayısı : 0 |
![]() |
|
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
#1 |
|
|
Daha önce verildi mi? Hiç bilmiyorum. açıkçası kontrol de etmedim.
Ama mutlaka ilk defa görecek olanlar vardır. Şimdi program hakkında kısaca bilgi verelim: Toplam 10 Ayrı ders var. kendini vererek ve isteyerek çalışılırsa; osmanlıca hakkında bir temel oluşturulabileceği kanaatindeyim. Harflerden başlayarak çok çok anlaşılır bir şekilde anlatmış. Programın görüntüsü de çok kaliteli. Sadece biraz çaba gerekli. Umarım ilgili herkese yararı olur. Toplam 6.5 mb. olduğunu da belirtelim. Buyrun... İşte Linki. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [CENTER][B][SIZE=4][COLOR=blue]KONUŞMAK İHTİYAÇ SUSMAK SANATTIR...[/COLOR][/SIZE][/B]
[CENTER][CENTER][IMG]http://img49.imageshack.us/img49/7883/normalataturkturkbayragco4.jpg[/IMG][/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|