Bir arkadaşın benden önce davranması üzerine ben bu proğramın türkçeleştirme işini ona bıraktım.
Auto Play Media Studio 6.0.4.0 Türkçe Desteği
Program APMS 6 versiyonunun tam sürümü kullanılarak çevrilmiştir
Yamayı kurmadan önce programınızın bulunduğu dizinin bir kopyasını almanız tavsiye edilir. Yamadan memnun olmazsanız sorun çıkarsa değiştirirsiniz... APMS6TR yaması şuanda deneme için verilmektedir. Tam çevrilmiş olarak program ilerki günlerde hazırlanıp kullanıma sunulacaktır. Kullanımın sorumluluğu tamamen kendinize aittir. Çevirmen hiçbi sorumluluk kabul etmez haberiniz ola. Yama kişisel kullanım içindir.Daha farklı bir şekilde kullanılamaz. Kullanan hıncal olsun uluç olsun...Zekeriya beyazla haberlere çıksın..Gökten kasnak yağsın biri başına geçmesin.. Bazı uyanıklar yamayı sahiplenecek ilk ben yaptım falan diye ol sebebten programın içinde 197 tane farklı yere imza koymak gibi psikomanyak bi eyleme teşebbüs edecem KAHROLSUN EMEK HIRSIZLARI... İNSANCA VE ÖZGÜR VE EŞİT BİR YAŞAM, EĞİTİM HAKKI İSTİYORUZ Demekki bir İHL 'li insan başka şeylerde yapabilir Kulağı çınlasın birilerinin YOKOLSUN yök
Hataları ve önerilerinizi bildirirseniz yamanın kullanılabilir hali yayınlanınca ilk bir örneği tarafınıza gönderilecektir. Şu anki dosyada bir yerde hata var gördüm ama yerini tam olarak hatırlayamadığım için düzeltemedim. Sonra düzelteceğim İNŞAALLAH Güle güle kullanın. Hoşunuza giderse içten bi ALLAH razı olsun kelamı yeterli gerisi fani...
KULLANIM İÇİN:::Rarlı dosyayı bir klasöre çıkartın.Çıkan dosyaları programın kurulu olduğu dizinde yerlerine yeleştirin.
ams60.exe dosyasını::C:\Program Files\AutoPlay Media Studio 6.0\
klasörleri::C:\Program Files\AutoPlay Media Studio 6.0\Data\
yerleştirir değişimleri kabul ederseniz programı Türkçe oarak test edebilirisiniz
Hadi kolay gelsin...
Alıntıdır.